VRIJDAG 26 APRIL

KONINGSNACHT 

We pakken de koningsdagen dit jaar GROOTS aan met een heus 2-daags festival op ons parkeerterrein! Aan de vooravond van de meest oranje dag van het jaar gaan we los met dé grootste vrienden van Muller&Co; SHAKY GROUND en DJ B.O.B!! Vier met ons de verjaardag van onze koning en warm je alvast op voor koningsdag, want die line-up is nog nét een beetje dikker!!

Bestel hier jouw kaarten:

ZATERDAG 27 APRIL

KONINGSDAG

Dit jaar ontkurken we de wijnen, tappen we de bieren en proosten we onze bitters op onze koning! De meest feestelijk dag van het jaar trappen we af met niemand minder dan ROBERT VAN HEMERT! Als dat geen zoet, zout, zuur feestje wordt weten wij het ook niet meer! 

Na Robert van Hemert is de man met gouden vingers op piano te horen, de muzikale duizendpoot met een DIJK van een stem; DAVY KEYS! Als afsluiter staat onze huisvriend ZANGER HANS DORCHAIN bij ons op het podium, om jullie nog even één aller- allerlaatste keer te laten springen op de beste meezingers! 

We vieren feest vanaf 14:00 uur dus wees op tijd bij Muller&Co want we verwachten veel enthousiaste mensen. Wij zorgen uiteraard voor de nodige versnaperingen, jullie nemen de mooiste oranje outfits mee voor het feest van jaar!