Beste gasten van

Na meer dan 2 maanden mogen wij eindelijk onze deuren weer openen op 1 juni! Wat zijn we blij dat we jullie weer mogen verwelkomen in onze brasserie. In de afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om alles zo veilig mogelijk te maken voor onszelf, maar belangrijker nog: voor onze gasten. Op deze pagina vindt u dan ook de maatregelen die wij hebben getroffen.

Reserveren BRASSERIE

Het is bij Muller&Co verplicht om een tafeltje te reserveren in de brasserie. De reservering kunt u tijdelijk niet meer plaatsen via onze website. Dit kan alleen telefonisch of per email gedaan worden. We hanteren bij de reserveringen een maximum aantal van 30 personen die wij tegelijk binnen kunnen laten. Om toch zo veel mogelijk mensen te mogen verwelkomen, zijn er een aantal shifts in de weekenden.

Maandag t/m zondag open van 10:00 tot 00:00

BellenMailen

Maandag t/m donderdag, zondag

Lunch
Borrel
Diner

11:30 tot 14:00
14:00 tot 17:00
17:00 tot 21:00

Vrijdag en zaterdag

Lunch
Borrel
Diner 1
Diner 2

11:30 tot 14:00
14:00 tot 17:00
17:00 tot 19:30
19:30 tot sluit

Reserveren Terras

Op het terras wordt niet gereserveerd zoals u van ons bent gewend. Uiteraard kunnen mensen die hebben gereserveerd een lekker plekje uitzoeken in de zon. Daarnaast kunnen onze gasten gewoon langskomen en plaats nemen op het terras wanneer er plek is. Regel hierin is wel dat u niet zomaar gaat zitten, maar eerst vraagt bij de bediening waar zij een tafeltje vrij hebben voor u. Deze regels gelden zowel voor Muller&Co als voor La Bodega in de binnentuin.

Muller & 1,5 Meter

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat alle tafels op 1,5 meter afstand van elkaar staan zodat uw veiligheid bewaard kan blijven. Verder vragen wij onze gasten om ook rekening met elkaar te houden. Zorg ervoor dat, wanneer u door de zaak loopt om bijvoorbeeld naar het toilet te gaan, u voldoende afstand houdt van uw medegasten. Ook het aanschuiven van tafels of het bij elkaar gaan zitten is niet toegestaan. Wij zullen onze gasten bij de reservering een aantal gezondheidsvragen stellen. Ook bij aankomst bij Muller&Co zullen we nogmaals deze vragen stelen en vertrouwen wij op uw verantwoordelijkheid. Gasten die op de dag van de reservering al klachten hebben vragen wij om thuis te blijven. Het is voor ons iets heel onnatuurlijks om dat van u te moeten vragen, maar zo houden we het voor iedereen veilig bij Muller&Co.

Hygiëne

Muller&Co heeft ervoor gezorgd dat alle gasten hun handen kunnen wassen en kunnen desinfecteren. Bij alle ingangen en bij de toiletten staan zuilen waar men dit kan doen. Ook het personeel zal met grote regelmaat hun handen wassen en desinfecteren. Ook werkplekken worden ieder uur grondig gereinigd. Daarnaast zal na ieder bezoek, de tafel geheel worden gereinigd en gedesinfecteerd om uw veiligheid te kunnen waarborgen.

MULLER & CO ZORGT VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID! DOET U MEE?

Houd 1,5m afstand

Was en ontsmet
uw handen

Hoest en nies in
uw elleboog

Gebruik papieren
doekjes

Schud geen handen

Vragen?

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via 010-2260355!


Team Muller&Co

ADRES
Kerksingel 9
2651 CC Berkel & Rodenrijs

+31 (0) 10 226 03 55
OPENINGSTIJDEN
Wij zijn iedere dag geopend van 9:00 - 00:00 uur