Beste gasten van

Zoals u wellicht vernomen heeft tijdens de persconferentie op 13 oktober 2020, hebben ook wij wederom onze deuren moeten sluiten. Een pittig besluit, maar als wij hiermee kunnen bijdragen aan een gezonder Nederland dan doen wij dat. Hoe lang we gesloten zullen zijn is niet precies duidelijk, maar dit zal in ieder geval vier weken duren. Tot die tijd zullen jullie het even zonder ons, maar wij ook zonder jullie moeten doen! Via onze socials zullen we u op de hoogte houden over wanneer we u weer mogen welkomen. De informatie die hieronder staat vermeld geldt zodra onze deuren weer geopend zijn.

Reserveren BRASSERIE

Het is bij Muller&Co verplicht om een tafeltje te reserveren in de brasserie. De reservering kunt u plaatsen via telefoon, via de website of via e-mail. We hanteren bij de reserveringen een maximum aantal van 30 personen die wij tegelijk binnen kunnen laten. Om toch zo veel mogelijk mensen te mogen verwelkomen, zijn er een aantal shifts opgesteld voor zowel lunch als diner.

Donderdag t/m zaterdag

Lunch 11:30 tot 13:00
13:15 tot 15:00

Diner 17:00 tot 19:15
19:30 tot 22:00

Tussen lunch en diner is er genoeg ruimte om te reserveren voor bijvoorbeeld een High Tea, een High Wine of gewoon een gezellige borrel.

Openingstijden

Zondag en maandag van 11:30 tot 22:00

Dinsdag t/m zaterdag 09:00 tot 22:00

Muller & 1,5 Meter

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat alle tafels op 1,5 meter afstand van elkaar staan zodat uw veiligheid bewaard kan blijven. Verder vragen wij onze gasten om ook rekening met elkaar te houden. Zorg ervoor dat, wanneer u door de zaak loopt om bijvoorbeeld naar het toilet te gaan, u voldoende afstand houdt van uw medegasten. Ook het aanschuiven van tafels of het bij elkaar gaan zitten is niet toegestaan. Wij zullen onze gasten bij de reservering een aantal gezondheidsvragen stellen. Ook bij aankomst bij Muller&Co zullen we nogmaals deze vragen stelen en vertrouwen wij op uw verantwoordelijkheid. Gasten die op de dag van de reservering al klachten hebben vragen wij om thuis te blijven. Het is voor ons iets heel onnatuurlijks om dat van u te moeten vragen, maar zo houden we het voor iedereen veilig bij Muller&Co.

Hygiëne

Muller&Co heeft ervoor gezorgd dat alle gasten hun handen kunnen wassen en kunnen desinfecteren. Bij alle ingangen en bij de toiletten staan zuilen waar men dit kan doen. Ook het personeel zal met grote regelmaat hun handen wassen en desinfecteren. Ook werkplekken worden ieder uur grondig gereinigd. Daarnaast zal na ieder bezoek, de tafel geheel worden gereinigd en gedesinfecteerd om uw veiligheid te kunnen waarborgen.

MULLER & CO ZORGT VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID! DOET U MEE?

Houd 1,5m afstand

Was en ontsmet
uw handen

Hoest en nies in
uw elleboog

Gebruik papieren
doekjes

Schud geen handen

Vragen?

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via 010-2260355!


Team Muller&Co

ADRES
Kerksingel 9
2651 CC Berkel & Rodenrijs

+31 (0) 10 226 03 55