DE AGENDA

BERKEL EN RODENRIJS

MULLER & BACK TO THE 90'S & 00'S QUIZ

5 oktober 

Na onze onwijs leuke en stijf uitverkochte eerste 2 edities komt er een volledig nieuwe 3e editie naar Berkel en Rodenrijs! Het is tijd om je Tamagotchi weer tot leven te wekken en je Flippo-verzameling af te stoffen. Zet die CD’s van de Spice Girls maar weer op en stop die Aladdin videoband maar weer in je videorecorder want het is tijd om weer terug te gaan naar die heerlijke jaren 90 en 00! Op donderdagavond 5 oktober organiseren we een volledig nieuwe (3e editie) van de “We Love the 90’s & 00’s Feel-Good-Quiz met Muziekbingo” en daar kan jij met jouw team (maximaal 6 personen) aan meedoen en te gekke prijzen winnen!

Aanmelden kan via onderstaande button (deelname is 10 euro of 22 gulden p.p.)

Dit is een 3e editie dus een volledig nieuwe quiz, nieuwe fragmenten, nieuwe vragen, nieuwe liedjes!

MULLER & MARTIN & SCOTT

29 oktober 

Martin & Scott zijn terug en komen heel Muller&Co weer op zijn kop zetten! Zet het gelijk in je agenda: zondag 29 oktober, van 14.00 tot 18.00 uur. Deze middag staat in het teken van o.a. Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, Tom Jones, etc. En dat kan maar één ding betekenen: tijd om lekker te dansen!! Tickets zijn €10 per stuk en via onderstaande button te bestellen. 

Wij hebben er zin in! Tot 29 oktober! 

 

MULLER & WIM DALMEE

12 november 

Yes!! Op 12 november is onze vaste huisvriend er weer…namelijk Wim Dalmee! Het wordt weer een te gekke middag zoals je van Wim gewend bent! Dus trek je dansschoenen aan want van 14.00 tot 18.00 uur gaan de voetjes van de vloer in de binnentuin.

Uiteraard kan je ook weer lekker blijven hangen bij ons! We hebben een speciaal menu voor die avond voor €32,50. Heerlijk om zo de middag compleet te maken toch!