HOME

BERKEL & RODENRIJS

DE BINNENTUIN IS TERUG

@ MULLERENCO

Waan je deze zomer weer even heerlijk in Mediterrane sferen met een waanzinnige menukaart, exclusief voor onze binnentuin. Kom genieten van prachtige wijnen, toffe cocktails en de meest heerlijke zomerse beats. Bekijk snel onze vernieuwde menukaart en reserveer via onderstaande buttons. Tot snel in de binnentuin!

De Binnentuin is van donderdag t/m zaterdag geopend vanaf 16:00 uur

Muller & De Binnentuin
Muller @ Co-6834

RESERVEER HIER JOUW TAFEL

@ MULLERENCO

Om er zeker van te zijn dat er een tafel voor jou beschikbaar is, vragen wij je om alvast te reserveren. Zo weten wij wanneer je komt en zorgen wij ervoor dat er een mooi tafeltje voor je klaar staat! Kom je met een grote groep? Mail ons gerust even om te kijken of er genoeg beschikbaarheid is.

NIETS DAN LIEFDE IN ONS MENU

@ MULLERENCO

Onze chef’s zorgen er dagelijks voor dat onze gasten het aan niets ontbreekt als het gaat om lunch, diner of borrel. Ze staan met niets dan liefde voor u klaar! Bekijk hier alvast ons menu:

MULLER & GROEPSMENU

MULLER ZAKELIJK

@ MULLERENCO

Toe aan iets anders dan een ZOOM-meeting? Of is het eindelijk tijd om het 25-jarig bestaan te vieren? Muller&Co biedt de perfecte locatie voor al uw zakelijke events! 

Laat je inspireren door onze prachtige tuinkamer tijdens een bruisende vergadering of laat je verrassen door onze chefs bij een heerlijk bedrijfsdiner. 

Check onze arrangementen voor alle zakelijke events of neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

Muller @ Co-7721

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT

- MULLER & CO -