Sinterklaas

WE KREGEN DIT JAAR WEL EEN HEEL BIJZONDER TELEFOONTJE…

 

Sinterklaas heeft ons gevraagd of hij de komende weken kan komen logeren bij Muller&Co!

 

Het is dit jaar een bijzonder jaar voor Sinterklaas omdat hij niet bij de kinderen thuis langs kan komen. Hij zal daarom onder andere vanuit Muller&Co werken en via videocalls de kinderen toespreken. Hoe dat precies in zijn werk gaat?

 

HET VERHAAL

Sinterklaas heeft sinds 14 november een fantastische slaapplek gekregen bij Muller&Co. Van hieruit verzamelt hij alle tekeningen en verlanglijstjes van de kinderen uit Lansingerland! Wekelijks zal de Sint een aantal tekeningen laten zien via de socials, die in te leveren zijn in de speciale brievenbus naast Muller&Co. En wellicht vang jij wel een glimp op van de Sint via het raam..? Ook zijn er wekelijks diverse speciale gasten in de livestream. Uiteraard volledig corona-proof, want we willen niet dat die ouwe baas ziek wordt!

PAKJESAVOND

Sinterklaas zal op pakjesavond, zaterdag 5 december, iets heel speciaals doen vanuit Muller&Co! De kinderen uit Lansingerland krijgen namelijk dit jaar de unieke kans om een exclusief skype-gesprek te boeken. Via onderstaande links zijn al onze Sinterklaas-Boxen te bekijken. Bij de eerste bestellingen zit automatisch een Skype-gesprek met Sinterklaas. Let wel op, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

ONZE SINTERKLAASBOXEN

GRAAG TOT 5 DECEMBER!