KERSTAVOND

24 december 2023

Vanaf 16:30 geniet je op kerstavond van ons uitgebreide à la carte menu. Geen vast kerstmenu, maar kiezen van de vertrouwde kaart van Muller&Co mét decembertwist. Samen met jouw familie en vrienden maken we er een prachtige avond van!

Vanaf 20:30 starten we onze Jingle-Bells-Borrel met Davey Keys in de binnentuin. Zet je schrap voor een waanzinnig feestje op kerstavond! Kaarten verkrijgbaar vanaf eind oktober. 

EERSTE KERSTDAG

25 december 2023

Van 11:30 tot 14:00 serveren we een uitgebreide brunch. We starten met een glas bubbels en serveren de brunch in 4 gangen uit, aan tafel. Uiteraard is er ook aan de kids gedacht.  

Om 18:00 uur starten we het diner met een waanzinnig 7-gangen diner in onze brasserie. Onze chefs hebben daarom ook dit jaar weer een prachtig menu samengesteld! Bekijk het menu hieronder en reserveer.

TWEEDE KERSTDAG

26 december 2023

Van 11:30 tot 14:00 serveren we een uitgebreide brunch. We starten met een glas bubbels en serveren de brunch in 4 gangen uit, aan tafel. Uiteraard is er ook aan de kids gedacht.  

Vanaf 16:30 geniet je op tweede kerstdag van ons uitgebreide à la carte menu. Geen vast menu, maar kiezen van de vertrouwde kaart van Muller&Co mét decembertwist. Samen met jouw familie en vrienden maken we er een prachtige avond van! 

KNALLENDE KURKEN

31 december 2023

Tijdens hét event van het jaar staan The Originals, samen met onze huis DJ’s, weer in de binnentuin! Alles spelen ze op verzoek, dus je kunt al jouw favoriete nummers direct aanvragen. Het wordt een kleurrijke avond, vol met te gekke muziek en hele fijne mensen! 

Muller & Knallende kurken is van 16:00 tot 20:30 in de binnentuin. Kaarten zijn beschikbaar vanaf eind oktober.